خورش گوشت و لوبیا

موارد اولیه

  • گوشت سردست گوسفندي 500 گرم
  • لوبيا سفيد و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
  • پياز متوسط دو عدد
  • شيره توت سفيد نصف پيمانه
  • زردچوبه يك قاشق سوپخوري
  • فلفل يك قاشق چايخوري
  • نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت را به تكه‌هاي درشت خرد كرده و بشوييد.
  2. لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد همراه گوشت، پياز، سيب‌زميني، زردچوبه، نمك و فلفل بگذاريد مانند آبگوشت بپزد.
  3. وقتي خورش به جوش آمد شعله را ملايم كرده تا خوب پخته شود.
  4. به علت طبع سرد لوبيا سفيد، سيب‌زميني را از ابتدا درون خورش بريزيد تا له شود.
  5. در صورت تمايل مي‌توان در كنار اين خورش از شيره توت سفيد استفاده كرد. براي تزيين خورش از پياز داغ و نعنا داغ استفاده كنيد.
  6. در كاشان اين غذا را در مراسم مذهبي به همراه برنج به صورت چلوخورش سرو مي‌كنند.
توسط: چی بپزم؟

20 نظر برای خورش گوشت و لوبیا

  1. خیلی عالیه یعنی از این بهتر نمیشه

    پاسخ
    1. خورشت گوشت و لوبیا ترکیب عالیه که همه می پسندن !

      پاسخ
  2. واقعآ خیلی خوشمزه بود ما که خیلی حال کردیم

    پاسخ
    1. نـــــوش جـــــــــــان :)
      به ما سر بزنید…

      پاسخ
  3. مرسی من این غذارو بدون سیب زمینی و با دارجین درست میکنم اینطوریم امتهان کنید خیلی خوب میشه

    پاسخ
    1. ممنونم. پیشنهاد خوبیه.
      میتونید دستوری که خودتون درست میکنید رو برای ما ارسال کنید؟
      اگر از طریق فرم تماس با ما این کار را انجام دهید و از غذاتون تصویری مناسب تهیه کنید. این دستور رو با نام شما در سایت قرار می‌دهیم.

      پاسخ
  4. شیره ی توت برای خورشت لوبیا خوب نیست .

    پاسخ
  5. رب بزنیم چی میشه؟

    مگه شیره توت شیرین نیست؟ مگه میشه خورشت رو با چیز شیرین خورد؟ من که اصلا خوشم نمیاد غذام شیرین باشه

    پاسخ
  6. به به عجب غذایی، ما کاشونی ها خیلی می پسندیم ولی بدون شیره خرما، هرکس دوست داشته باشه رب می زنه.

    پاسخ
  7. همون آبگوشت میشه دیگه!!

    پاسخ
  8. این غذای اول ما کاشونی هاست ولی ما این غذا رو با شیره توت یا رب درست نمی کنیم در ضمن از نعنا داغ هم استفاده نمی کنیم فقط از دارچین استفاده می کنیم و بیشتر مواقع این غذا کوبیده میشه و مثل گوشت کوبیده با نان خورده میشه در ضمن اگر بخواهیم با پلو بخوریم پلو شوید می پزیم که سردی لوبیا رو بگیره و ترشی فراوان

    پاسخ
  9. هدی باهات موافقم مرسی گفتی من فقط باشبید پلو میزنم

    پاسخ
  10. با هدی و نیتاجون موافقم. این غذا نیاز به نعناع داغ و رب و شیره ی توت نداره.ادویه اصلی اش دارچینه. ما کاشونیا کوبید اش رو با نون میخوریم. نکوبیدش هم مثل خورش با شویدپلو میخوریم نکوبیدش اگه آبدارتر باشه آبگوشت میشه که توش نون تیلیت میکنیم.

    پاسخ
  11. سلام نماز روزهاتون قبول باشه انشا الله در مورد گوشت لوبیا نظرم این که خورشت گوشت لوبیای ما کاشو نیها با این خورشت فرق داره خورشت ما با همه ی سلیقه ها جور میشه البته اگه مقدار گوشتش ماهیچه و استخوان قلم گوسفند تازه باشه با آب کاشون پخته بشه و اگه کنار این خورشت برنج پر شوید با ته دیگ سیب زمینی توی دیگچه ای مسی درست بشه فوق العا ده است ش!یدم شوید کا شون باشه انگشتادم میخوری چاشنی خورشت گوشت لوبیا فقط زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه نوش جونتون

    پاسخ
  12. این غذا چون توش گوشت و و مخصوصا دارچین داره بایدکنارش از کلم استفاده بشه حتما برای کسانی که تو خونه نوجوون دارن .

    پاسخ
  13. شویدپلووگوشت لوبیای کاشان یکی ازلذیذترین ومقوی ترین غذاهایی است که میشناسم بخصوص برای کسانیکه طعم کله پاچه وحلیم رامیپسندند تازه بازم ازاوناخوشمزه تره اینطوری بگم ازو غذاهاست که دیرازش سیرمیشی من عاشقشم وتوصیه میکنم حتماوحنمایکبارهم که شده اتحانش کنیدونظرتون روبگید.

    پاسخ
  14. من خودم کاشی هستم آبگوشت روباگوشت گوسفندی باقلم وچربی ولوبای سفیدوپیازخام فراوان وزردچوبه ونمک وکمی فلفل بدون سیب زمینی درست میکنم درنوع اصلی آن سیب زمینی نداردودرضمن دارچین هم درآخربه آبگوشت اضافه میشودتاآبگوشت رنگ زردقشنگش راحفظ کندوبرنج راهم میتوان باباقالی کاشان وشویدمخلوط کرد اصل برنج این غذابدون باقالی است ولی من باباقالی هم درست میکنم باآبگوشت لوبیا خیلی خوشمزه میشوددرضمن شویدبرنج سردی لوبیای سفیدرامیگیرداین غذابخصوص برای فصل زمستان بسیارپرانرژی ودلچسب است.

    پاسخ
  15. از غذاهای مورد علاقه من گوشت لوبیا و پلوشویده!
    ولی ما شیره و نعنا نمی زنیم فقط آخری 1قاشق رب اضافه می کنیم که این هم هرکه دوست داره می زنه

    پاسخ
  16. من آران و بیدگلیم ما این غذای خوشمزه را بدون شیره توت یارب درست میکنیم.همون لوبیا سفید و گوشت با کلم قمری میپزیم،قدیمیامون به و کدو یا زردک میریزن که عالی میشه تازه اگه یخورده برگه قیسی«ترشاله»بریزیم چه محشری میشه.اگه هم خورشتی بپزیم همون و کم آبتر و با شوید پلو سرو میکنیم.

    پاسخ
  17. ما آران و بیدگلی ها گوشت لوبیارو با کلم قمری میپزیم عالی میشه تازه قدیمیترهامون با به و کدو و زردک وکلم و مقداری برگه قیسی«ترشاله» درست میکنن که محشره.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.