خورش قليه ميگو

موارد اولیه

  • ميگو 500 گرم
  • سبزي ( شنبليله، تره، جعفري و گشنيز) يك كيلوگرم
  • پيازداغ يك پيمانه
  • تمرهندي يك ليوان
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا سبزي‌هاي خردشده را سرخ كرده و با سه ليوان آب مي‌پزيم.
  2. سپس ميگوي پاك و شسته شده را با پياز داغ كمي تفت مي‌دهيم.
  3. نمك، فلفل و زردچوبه را به ميگو اضافه كرده و بعد در سبزي در حال پخت مي‌ريزيم.
  4. در آخر تمبرهندي آب كرده و بدون هسته را درون خورش ريخته و حرارت را كم مي‌كنيم تا جا بيفتد. مي‌توانيد اين خورش خوشمزه و مقوي را با برنج سرو كنيد.
توسط: چی بپزم؟

14 نظر برای خورش قليه ميگو

  1. خوبه ولی یکخورده ترش است تمبرهندی زیاد نیست؟

    پاسخ
    1. سلام
      ذائقه ها فرق می کنه. اندازه مواد رو با سلیقه و هنر خودتون می تونید تغییر بدید

      پاسخ
  2. سلام لیمو عمانی هم اضافه بشه قلیه خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  3. سلام .من اهل بندررعباس هستم و می خواستم بگم که دو تا چیز دیگه هم هست که ما به قلیه میگومون اضافه می کنیم.1.سیب زمینی هست و دیگری رب گوجه.یعنب وقتی که دارید سبزیها رو با پباز و سیر تفت می دین سیب زمینی هم بهش اضافه کنید به همراه رب.و سپس آب اضافه کنید بذارید جا بیفته و بقیشم طبق دستور بالا.انقده خوب میشه دوستاان

    پاسخ
    1. سلام. خیلی روش خوبی رو پیشنهاد دادید. متشکریم

      پاسخ
  4. سلام … خانواده همسر من آباداني هستن و معمولا هفته اي يك يا دو بار اين غذا رو دارن… فقط چند نكته : اول اينكه معمولا اين غذا يه مقدار تند هست كه تندي اش بدليل فلفل قرمزي هست كه بصورت درسته ( نه پودر فلفل)به غذا اضافه مي كنند …و خوزستاني ها معمولا از ادويه مخصوص خودشون ( ادويه كاري مخلوط) براي طعم بهتر استفاده مي كنند… و مقدار شنبليله كه استفاده مي كنيد بايد خيلي كم باشه وگرنه غذا رو تلخ مي كنه… يه مورد ديگه كه من خودم امتحان كردم و عالي شد كه حتي خانواده شوهرم هم بعد از اين كار من دارن از اين روش استفاده مي كنند اين بود كه بجاي تمبر هدي مي تونين از رب آلوچه استفاده كنيد كه مزه ي فوق العاده و قوام بيشتري به خورش تون ميده…

    پاسخ
    1. سلام خانم احمدی از ارائه تجربیات ارزنده‌تون بسیار بسیار تشکر میکنیم. خیلی ممنون. دوباره به ما سر بزنید.

      پاسخ
    2. فکر کنم تفاوت بین خوزستانی های فارس و خوزستانی های عرب هم توی همین رب و تمرهندی باشه

      پاسخ
  5. خوزستانی های فارس که همچین غذاهایی بلد نیستند و اگرم درست کنند از عرب ها یاد گرفتند. ما کمی برنج کوبیده شده با سیر اضافه میکنیم.

    پاسخ
  6. سبزی قلیه فقط گشنیز و کمی شنبليله است.

    پاسخ
  7. Salaaam man emshab mehmoon daram to ro khoda javabamo bedin. Age sabzie ghorme ro berizam too in ghaza moshkeli dare?

    پاسخ
    1. سبزی قورمه واسه قلیه میگو؟!!!!!!! معلومه که بد میشه عزیزم. سبزی قلیه فقط گشنیز و یه کوچولو شنبلیله ست. اصلا اینکارو نکن لطفا

      پاسخ
  8. سلام
    من یه تیکه قره قوروت بهش اضافه می کنم عاااااااااااااااالیه

    پاسخ
  9. سلام ممنون که غذاهایی مثل قلیه مو رو معرفی میکنید ما توی قلیه گوجه ی رنده شده میزنیم به همداه کمی رب بسیار خوشرنگ و عالی میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.