خورشت بادام و پسته

موارد اولیه

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱/۲ پیمانه خلال پسته
  • ۳عدد پیاز درشت
  • ۴ قاشق سوپ خوری آبغوره
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک،فلفل و زردچوبه به میزان کافی
  • ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام

دستور پخت

  1. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
  2. پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده، تفت دهید.نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم ، گوشت مغز پخت شود.
  3. بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن ، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزائید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

2 نظر برای خورشت بادام و پسته

  1. به نظر خوب میاد، سریع و احتمالا خوشمزه. امشب درستش می کنم.

    پاسخ
  2. فوقالعاده خوشمزه شدددد
    من حتي فلبداهه 😄 يه سري مواد اضافه كردم ، عااااالي شد عاااالي .
    من به مقدار دلخواهم رب گوجه فرنگي و ابليمو اضافه كردم، و گوجه سبز
    كه خودم قبلا تو ابنمك خوابونده بودم، چند دونه ريختم، و يك قاشق غ. جعفري خرد شده
    واسه عطر خورش اضافه كردم! و حدود بيست حبه زيتون هم اضافه كردم.
    فوقلعاده غذاي مقوي و خوشمزه اي شد، 😋😋😋😋😋😋😋
    كل خانواده به به و چه چه كردن ، عالي شد .

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.