خورشت قارچ

موارد اولیه

  • فلفل دلمه‌اي سه عدد
  • رب گوجه‌فرنگي سه قاشق غذاخوري
  • پياز خلال‌شده دو عدد
  • قارچ يك كيلوگرم
  • آبليمو دو قاشق غذاخوري
  • ادويه‌كاري يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. پياز را با دو قاشق غذاخوري روغن سرخ مي‌كنيم.
  2. فلفل دلمه‌اي را به صورت خلال در آورده، به پياز اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم.
  3. قارچ‌ها را پس از تميز كردن ورقه‌ورقه كرده و در روغن تفت داده و به مخلوط پياز و فلفل اضافه مي‌كنيم. ادويه‌كاري، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد خورش می افزاییم
  4. پس از مخلوط شدن يك ليوان آب به آن افزوده مي‌گذاريم با شعله ملايم بپزد.
توسط: چی بپزم؟

53 نظر برای خورشت قارچ

  1. ما از شما متشکریم

    پاسخ
  2. ممنون، خوبه مردم از قارچ به عنوان غذایی پر از پروتئین استفاده کنند و فقط به گوشت به عنوان منبع غنی پروتئین نگاه نکنن
    همه نعمتهای خدا را درست استفاده کنیم.
    با تشکر

    پاسخ
  3. ممنون نمی دونستم چی بپزم کمک بزرگی بود

    پاسخ
    1. سلام. خواهش میکنم. ما داریم وظیفه‌مون رو انجام میدیم. هدف‌مون هم پاسخ به سوال همیشگی چی‌بپزم است.

      پاسخ
      1. عالی بود متشکرم

        پاسخ
  4. عالی بود

    پاسخ
  5. عالی بود متشکرم

    پاسخ
  6. مرسی ی ی…واقعا نمیدونستم چی بپزم.تازه”از غذای تکراری هم خسته شدیم.

    پاسخ
  7. با تشکر از سایت خوبتون
    الان با خانومم در مورد نهار فردا داشتیم صحبت میکردیم که یهو سایت شما اومد تو ذهنم البته قبلا سرسری بهش نگاه کرده بودم ولی الان دارم ازش برای پر کردن شکمم استفاده میکنم
    بسیار متشکرم نهار فردامون ردیف شد.

    پاسخ
  8. به نظر که خیلی خوشمزه میاد.فقط یه سوال؟ درسته که میگن خود قارچ یه پوستی داره که باید از روش کنده بشه؟

    پاسخ
    1. سلام. اگر قارچ خیلی تازه باشه نیازی نیست اون پوسته نازک رو جدا کنید. ولی اگر قارچ کمی بمونه اون پوسته کمی خشک میشهو دیگه لطیف نیست و ممکنه تغییر رنگ بده وکدر بشه. در این صورتب رای بهتر هضم شدن و داشتن ظاهری زیبا بهتر است اون پوسته نازک رو جدا کنید. میتونید با چاقویی تیز روش بکشید تا جدا بشه.

      پاسخ
  9. من درست کردم . اگر تندش کنی خوشمزه تر میشه —

    پاسخ
  10. سلام . با تشکر از غذای خوش مزتون. من این خورشو پختم یه چیزایی هم مثل نخود فرنگی و سیرو فلفل بهش اضافه کردم خوشمزه تر میشه .

    پاسخ
  11. خیلی مزخرف بود

    پاسخ
  12. من این غذا رو درست کردم لوبیا سبز هم بهش اضافه کردم . من که دوست داشتم. به جای رب هم گوجه پخته زدم و به جای آب 2-3 قاشق آب مرغ ;-)

    پاسخ
  13. خوب بود.

    پاسخ
  14. این مقدار که گفتید برا چند نفره؟

    پاسخ
  15. سلام
    غذاهاتون عالیه
    ممنون:)

    پاسخ
  16. من این غذا رو درست کردم بد نبود
    طعم فلفل دلمه بیشتر غالب بود تا قارچ/کاش فلفل دلمه نداشت