ته چین لوبیاسبز

موارد اولیه

  • برنج/۳لیوان
  • سینه مرغ پخته/۳۰۰گرم
  • تخم مرغ/۴عدد
  • ماست کم چرب/۱لیوان
  • لوبیاسبز/۵/۱لیوان
  • مرزه و ترخان/۱لیوان
  • پیاز/۱عدد
  • روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری
  • زرشک/۱لیوان
  • زعفران دم شده/به میزان دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه /به میزان دلخواه

دستور پخت

  1. ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده اید به آن اضافه کنید.
  2. در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید.
  3. بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.
  4. از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. در مرحله آخر، در تابه ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
  6. سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
  7. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

نکته:

بهتر است تابه ای که برای تهیه ته چین استفاده می کنید، تفلون، پهن و با دیواره های صاف باشد تا در آوردن ته چین از آن راحت انجام شود.

. می توانید این غذا را هم در فر و هم روی گاز تهیه کنید. اگر آن را روی گاز می گذارید، تابه باید در داشته باشد اما در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.

. برخی افراد بعد از برشته شدن یک طرف ته چین، آن را می گردانند و می گذارند تا طرف دیگر آن نیز برشته شود اما این کار به?هیچ?وجه توصیه نمی شود. کافی است اجازه دهید یک طرف ته چین برشته شود.

. برای هرچه خوش طعم تر شدن ته چین به آن گلاب اضافه کنید تا عطر منحصربفردی پیدا کند.

. قطر ته چین اهمیت دارد و بهتر است از ۷ سانتی متر بیشتر نباشد زیرا ضخیم شدن بیش از اندازه آن، ظاهر مناسبی ایجاد نخواهدکرد.

حتما زعفران دم شده به مایه برنجتان اضافه کنید. برخی افراد به اشتباه در مایه ته چین فقط پودر زعفران می ریزند ولی این کار باعث می شود رنگ ته چین چندان طلایی نشود.

. ته چین باید فقط با برنج تهیه شود، گذاشتن برش های سیب زمینی یا نان کف تابه و ریختن برنج روی آن به طوری که قسمت برشته ته چین نان یا سیب زمینی باشد، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

منبع:www.broztarinha.ir

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای ته چین لوبیاسبز

  1. بنظرم خوشمزه مياد امشب مي پزمش

    پاسخ
  2. سلام ممنونم از شما به خاطر دستورهای خودتون اگر ممکنه به دسته بندی ها غذاهای گیاهی رو هم اضافه کنید لطفا چون من اصلا پروتئین دوست ندارم ، اینطوری سریعتر میتونم غذاهای مورد علاقه ام رو پیدا کنم خیلی سایت شما رو دوست دارم ممنونم

    پاسخ
    1. سلام و عرض تشكر از شما.
      غذاهاي گوشتي را ميتوانيد از اين آدرس: http://chibepazam.ir/noeghaza/meaty/
      و غذاهاي گياهي را از اين آدرس ببينيد: http://chibepazam.ir/noeghaza/vegetal/

      پاسخ
  3. دارم برای ناهار درستش میکنم خوشگل شده مطمئنم خوشمزه هم میشه

    پاسخ
  4. سلام خیلی سایت عالی دارین. با چیزهایی که در لحظه داریم غذا درست میکنیم بدون نیاز به خرید.
    عالیییییییییییییییییه

    پاسخ
  5. Dar dsatoor talkhoon marzeh Ra faramoosh kardid bgeed kay ezafeh shaved!

    پاسخ
  6. بااينكه در مورد تغذيه درست زياد مطالعه و در زندگيه يوميه عمل ميكنم تازه شمارو پيدا كردم اميدوارم موفق باشيد و براي امثال من عاشقان تغذيه سالم و سلامت مفيد باشيد ً

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.