تانتونی گوشت

موارد اولیه

  • نیم کیلو گوشت گوسفند یا سینه مرغ
  • دو عدد پیاز متوسط
  • گوجه فرنگی سه عدد
  • نمک و فلفل
  • فلفل قرمز پولکی و سماق
  • روغن سرخ کردنی
  • پودر آویشن یک ق چ
  • ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
  • در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

دستور پخت

  1. گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خورد كرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید .
  2. روی آن قارچ و فلفل دلمه ای و کرفس خرد شده را اضافه كنید و همه را با هم تفت دهید.
  3. در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه كرده تفت دهید .
  4. اکنون نمك و فلفل و آویشن را اضافه كرده و بعد از كمی تفت دادن اجزاه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد .
  5. اکنون حرارت را خاموش كنید. پس از خنک شدن 3 الی 4 قاشق غذاخوری از مواد را وسط لواش ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیجید.

نكته : اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می‌توان یکی از غذاهای هم‌ خانواده‌ Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده‌اند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می‌شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن‌هایی هستند که لب‌ها و زبانتان را بسوزانند.

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.