بیج بیج

موارد اولیه

  • پیاز یک عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • سیب زمینی بزرگ یک عدد
  • قارچ 3 تا 4 عدد متوسط

دستور پخت

  1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه ، بهش زردچوبه اضافه و کمی تفت بدین،
  2. گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت رنگش تغییر کنه ،
  3. رب را هم در این مرحله اضافه و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه .
  4. به این مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه.
  5. قارچها را بشورید و خرد کنید و در کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین . برای اینکه رنگش عوض نشه و تیره نشه بهش کمی آب لیمو اضافه کنید . اما اگه قارچتون تازه باشه رنگش عوض نمیشه .
  6. وقتی گوشت پخت نمک و فلفلش را اندازه کنید و قارچها را بهش اضافه کنید ، بذارین طعم مواد با هم مخلوط بشه آب مواد کشیده بشه.
  7. سیب زمینی را هم خلال کنید و در روغن سرخ کنید.
  8. خوراک بیج بیج شما آماده است با سیب زمینی سرخ کرده تزئینش کنید. این خوراک را با برنج یا نون میل کنید

منبع:www.eligooloo.com

توسط: چی بپزم؟

12 نظر برای بیج بیج

  1. بد نبود

    پاسخ
  2. خیلی خوب بود

    پاسخ
  3. زیاد جالب نبود

    پاسخ
  4. همین چه اسمیه براش انتخاب کردین؟آدم فکر میکنه چه غذای بکر و جدیدیه؟من تا حالا صد بار این غذا رو خوردم ولی اگه یکی بگه بیج بیج خوردی متحیر می مونم که این دیگه چیه

    پاسخ
    1. اونی که شما خوردی اسمش چی بود؟؟
      مشکل شماست که یک غذایی را چند بار خوردی ولی اسمشو نمیدونی،

      پاسخ
    2. عذا شماليه ! ايمشم همينه

      پاسخ
  5. سلام، به نظرم عکس این غذا را اشتباه گذاشته اید. نشانی از سیب زمینی سرخ کرده نیست. هم چنین غذایی که رب دارد این رنگی نمیشود. با تشکر

    پاسخ
  6. عکس این غذا با دستور درست کردن بهم نمی یاد

    پاسخ
  7. این اسم کاملا درسته ولی دستوری که داده شده غلطه!
    بیج بیج یه غذای شمالیه و طرز تهیه اش هم به این صورته
    شما مقدار کمی پیاز و رنده می کنید و تو کره تفت می دین. توجه داشته باشین مقدار پیاز باید خیلی کم باشه طوری که خیلی خودش و نشون نده و فقط برای طعم گرفتن
    بسته به میزان گوشت باید مشخص میشه اندازه اش
    بعد اینکه پیاز تفت خورد (سرخ نه هااا) گوشت و بهش اضافه می کنید و گوشت چرخ کرده باید باشه منتها خیلی هم نمی زنیدش که گوشت کاملا له شه بلکه تیکه های گوشت گوله مانند توش خودش و نشون بده بهتره و نمک و فلفل و ادویه های لازم و اضافه می کنید و کم زردچوبه.
    بعد هم بهش زعفرون و اضافه می کنید که طعم و عطرش و عالی می کنه
    می تونید ریحون خشک هم بهش اضافه کنید به مقدار کم که بهتر شه
    در انتها هم سبی زمینی و به صورت مربع مربع در میارید و سرخ می کنید و موقع سرو تو طرف می ریزید
    رنگش در واقع قهوه ای روشن می مونه
    این غذا در واقع غذای اصلی نیست و کنار غذای دیگه سرو میشه چون گوشت مصرفیش بالاس یعنی شما یه خورش دیگه دارید و این و هم دور تا دور سفره می چینید
    و خلاصه خیلی خوشمزه اس
    این دستوری که اینجا گفته شد و آدم وقتی خودش می خواد تو خونه بخوره درست می کنه که به صرفه باشه
    اینی هم که گفتم ممکنه به نظر ساده بیاد ولی همه نمی تونن عین مامان من خوب و عالی درش بیارن و با پلو زعفرونی عالی میشههههههههههههه

    پاسخ
    1. ممنون خانم مبشر

      پاسخ
  8. نمیدونم چرا انقدر در حق این غذا احجاف میشه :D
    هر کسی یه دستور که توش گوشت داره میذاره مینویسه بیج بیج!
    بیج بج موادش ساده اس به نظر هم ساده میاد ولی تبحر می خواد درست کردنش اونطوری که گفتم
    باید یه بار دستورش و دقیق از مادرم بگیرم با عکس بذارم دیگه کسی هوس نکنه دستور الکی بذاره

    پاسخ
  9. خیلی عالی بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.