بورک اسفناج و پنیر

موارد اولیه

  • خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
  • اسفناج یک کیلو
  • پیاز یک عدد
  • پنیر سفید 100 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر 1.4 لیوان
  • روغن مایع 1.4 لیوان
  • کنجد یا سیاه دانه

دستور پخت

  1. اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.
  2. اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.
  3. شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید.
  4. خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.
  5. زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه
  6. یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.
  7. از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید
  8. قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.
  9. دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.
  10. هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید
  11. خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.
  12. روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.
  13. و کنجد بپاشید.
  14. داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.

منبع:asrafood.ir

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای بورک اسفناج و پنیر

  1. خوب نبود. تو مایه های تخم مرغ و اسفناج بود منتها گرون تر و پر زحمت تر.. ارزش درست کردن نداره

    پاسخ
  2. من امروز درست کردم خیلی عالی شد

    پاسخ
  3. عالیه خیلی خوشمزه است بچه هام خیلی بد غذان ولی این غذا رو خیلی دوست دارن البته من خودم خمیر رو درست میکنم بصورت حلزونی در ظرف گرد میپذم و با ماست و سیر عالی میشه البته مزاج هر کسی فرق داره من برای تنوع از مواد گوشتی و بعضی وقتها تن ماهی و یا مرغ درست میکنم همشون خوشمزن امتحانش کنید حتما خوشتون میاد

    پاسخ
  4. من بهش قارچ هم اضافه میکنم. خوشمزه میشه.

    پاسخ
  5. من عاشق اسفناجم ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.