بورانی اسفناج

موارد اولیه

  • اسفناج
  • ماست چکیده
  • سیر چند پره
  • خیار اختیاری

دستور پخت

  1. اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
  2. کمی نمک به آن افزوده،
  3. سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
  4. پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
  5. می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.

منبع:cooking.akairan.com

توسط: چی بپزم؟

12 نظر برای بورانی اسفناج

  1. من اينو درست کردم خيلي سبک و خنک و خوشمزه شد اصلامعده رو سنگين نميکنه خيلي هم مقويه
    دستتون درد نکنه

    پاسخ
  2. من این و درست میکنم ولی بعد از ساطوری کردن اسفناج , یکم تو روغن تفتش میدم با پیاز داغ

    پاسخ
  3. باید خوشمزه باشه ممنون از اموزشتون

    پاسخ
  4. هنوز درست نکردم فک کنم خوشمزه بشه ومقوی مرسی

    پاسخ
  5. داشتم فک میکردم شام چی درست کنم که هم سبک باشه هم زود آماده بشه فک کنم بورانی اسفناجی که شما آموزش دادید خیلی خوب و مقوی باشه .مرسی

    پاسخ
  6. من هنوزخودم این غذارودرست نکردم ولی توچندتامهمونی به عنوان پیش غذاخوردم عالی بودبزودی خودم هم امتحانش میکنم. ممنون ازآموزشتون.

    پاسخ
  7. این غذا یه مشکلی داره اونم اینه که اسفناج با ماست اگه خورده بشه باعث میشه آهن اسفناج جذب بدن نشه.متاسفانه ما خیلی عادات غذایی اشتباه داریم

    پاسخ
  8. امیدوارم خوشمزه بشه البته نوع دیگه ش را خوردم این هم امتحان میکنیم ممنون

    پاسخ
  9. منم اسفناجو بعداز ساطوری کردن باپیاز و سیر و ادویه تفت میدم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  10. الان که فصل کماست کما هم قاطیش میکنم عالی میشه

    پاسخ
    1. کما چیه؟؟؟

      پاسخ
  11. منم موافقم با دوستی که گفته بودن اسفناج با ماست خوب نیست. خوشمزه بودن غذا به تنهایی کافی نیست!

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.