بنیه پیاز

موارد اولیه

  • پیاز درشت - 2 عدد
  • آرد - حدود 1 لیوان
  • مائ الشیر - حدود 1 لیوان
  • روغن - به میزان لازم

دستور پخت

  1. برای درست کردن بنیه پیاز بهتره که از پیازهای متوسط رو به درشت استفاده کنیم و پیاز سفید و زرد مناسب تر از بنفشه
  2. پیاز رو پوست بکنید و حلقه حلقه های نازک برش بزنید و بعد حلقه ها رو از هم جدا کنید.
  3. حلقه های خیلی ریز و حلقه هایی رو که از هم باز شدنند رو کناری بگذارید برای مصارف دیگه و حلقه های یکدست النگویی شکل رو برای بنیه آماده کنید.
  4. برای درست کردن خمیر بنیه آرد رو با دلستر مخلوط کنید تا به غلظت سمنو برسید
  5. خوب وقتی غلظت آرد و دلسترتون مثل سمنو شد توی یه تابه یا شیر جوش کوچیک روغن بریزید در حد شناور و داغ که شد پیازهاتون رو داخل خیمر بزنید و توی روغن داغ سرخشون کنید(که اصطلاحا به این روش حمام روغن هم می گویند)
  6. سعی کنید طوری حلقه هاتون رو قرار بدید که بهم نچسبند
  7. میتونید وقتی آماده شد روغن اضافی اش رو روی دستمال های مخصوص بگیرید و بعد با سس کچاپ یا هزار جزیره یا ... نوش جان کنید.

منبع:chefnegin.com

توسط: چی بپزم؟

20 نظر برای بنیه پیاز

  1. عالی.

    پاسخ
    1. دلستر یا ماالشعیر تلخ بهتره

      پاسخ
  2. سلام
    دلستر با چه طعمی؟

    پاسخ
  3. از چه دلستری استفاده کنیم؟

    پاسخ
    1. هر دلستری که باشه مهم نیست

      پاسخ
  4. سلام .
    عالی بود. ممنون.

    پاسخ
  5. عالی

    پاسخ
  6. عالی بود

    پاسخ
  7. مرسی من سال ها بود که دنبال این غذا میگشتم ممنون

    پاسخ
  8. خیلی خوب بود. ممنون

    پاسخ
  9. mavad maye jooda mishe az piyaz chera?
    nemishe

    پاسخ
    1. خب لابد غلظت مایعت خوب نبوده!!!

      پاسخ
  10. برای حلقه کردن پیاز کافیه پیاز رو حلقه ای برش بزنید و بعد وسط حلقرو فشار بدید و با چاقو حلقه های النگویی شکل را جدا کنید

    پاسخ
  11. من با دلستر انگوری درست کردم زیاد جالب نشد

    پاسخ
  12. منم درست کردم خیلی سفت شد فکم درد گرفت نمی تونستم بجوم .بخاطر خمیرشه؟

    پاسخ
    1. ارد باید ارد سفید باشه یا ارد سوخاری؟

      پاسخ
  13. وای مرسی سایتتون عالیه :)

    پاسخ
  14. Merci kheili khoshgel mishe kenare mahi kilka aliiiie

    پاسخ
  15. به جای دلستر یا ماالشعیر از اب گازدار استفاده بکنید خیلی بهتر میشه

    پاسخ
  16. آرد تمپورا پاناکو کره ایی هست عالی میشه از فروشگاهای بزرگ میشه خریداری کرد..

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.