املت قارچ و ژامبون

موارد اولیه

  • تخم مرغ 2عدد
  • پیاز 1عدد متوسط
  • قارچ 10عدد (بسته به ذایقه)
  • ژامبون 4_5ورق
  • پنیر پیتزا کمی
  • خامه یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل آویشن ب میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
  2. قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
  3. بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
  4. تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
  5. در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.

با تشکر از خانم سارا اس جي که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

توسط: چی بپزم؟

2 نظر برای املت قارچ و ژامبون

  1. عالیه ممنونم

    پاسخ
  2. ظاهرا باید خیلی خوشمزه باشه!
    خودمم یه املت اختراع کردم .
    اسمشم قارچ و گوشته!

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.