املت شکم پاره قارچ و ذرت

موارد اولیه

  • تخم مرغ=2 عدد
  • قارچ=100 گرم
  • ذرت=100 گرم
  • پنیر پیتزا =به میزان لازم
  • نمک و آویشن= به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
  2. سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
  3. بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
  4. لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای املت شکم پاره قارچ و ذرت

  1. سلام
    سایتتون عالیه.
    من این املتو درست کردم خوشمزه نشد

    1. chera

  2. خیلی خوشمزه شد، همه خوششون اومد، ممنون

  3. چقدر سخت

  4. مشکل همه ی املت ها اینه که وقتی تخم مرغ ها رو هم میزنم بوی بدی میگیره و کل غذا بد بو میشه…. چیکار کنم بو نگیره؟

    1. نطفه تخم مرغ رو بگیرید

  5. میشه به تخم مرغ 1 تا 2 ق غ شیر و 1 ق م آرد اضافه کنید که وقتی توی تابه میریزید خودش رو بگیره و مثل خمیری دور مواد بشه و راحت پاره نشه

  6. من این املت رو درست کردم خیلی خوشمزه شد کاش میشد عکسش رو بفرستم البته من به تخم مرغ ها در حین هم زدن نمک و فلفل و زردچوبه زدم که بوش رو بگیره

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.