ارسال غذا
غذای خاصی بلدی که توی “چی بپزم” نیست؟
یا غذای محلی و مخصوص شهر خودتون رو می خوای معرفی کنی؟
از اینجا برای ما ارسال کن تا به اسم خودت مثل این غذا (آش دوغ) توی “چی بپزم” بذاریم:
چند نکته:
- دستور تهیه غذا را از سایت یا وبلاگ یا مجله و … کپی نکرده باشید. چون ما میخواهیم طرز تهیهی غذای جدید و یا حتی غذای متدوالی را از زبان شما و آنگونه که شما تهیه میکنید، منتشر کنیم.
- برای دستور غذای ارسالیتان، لطفا تصویر متناسب با آن را ارسال کنید. و چه بهتر که تصویر توسط شما تهیه شده باشد.
- میتوانید از مادر یا مادربزرگتان دستور غذاهای محلی یا قدیمی که دوست دارید را برای ما ارسال کنید.
- در حال حاضر با توجه به اینکه اولویت سایت، انتشار دستور تهیه غذا است، از درج دستور تهیه دسر و شیرینی و سالاد و شربت و … معذوریم.
تجربه خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. شروع کنید.
خوراک مکزیکی
Shide: ببخشید سیب زمینیش کجا رف؟ باید به آب و رب اضافش کنیم آخر ک توی بقیه مواد باشه یا بعد پخت و بخار شدن آب غذا فقط بریزیمش رو بقیه مواد؟؟؟
خوراک مکزیکی
Shide: ببخشید سیب زمینیش کجا رف؟ باید به آب و رب اضافش کنیم آخر ک توی بقیه مواد باشه یا بعد پخت و بخار شدن آب غذا فقط بریزیمش رو بقیه مواد؟؟؟
دیشلیق – آش دندونی تبریز
سعید: دلش باشوا آذری یوخ تورک هامال
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
زهرا: همینم خوبه والا میتونید درست کنید ساده و روان بدون چیزای اضافه من که راضیم برم درست کنم ببینم چجوری میشه بد شد میام غر میزنم
قلیه ماهی (بندرعباسی)
: دقیقا مثل این دستور پختم فقط رب نریختم اصلا.خیلی خوشمزه شد.باهور پختم.دفعه اول بود میخوردم
نودل با پنیر
: نمیشه تویه اب نودل پنیر پیزا بریزی
رولت گوشت و سیب زمینی
: عالی بود
میگو پفکی
: مطلب بسیار مهیجی است و ممنوم از شما
ماست تزئین شده
نامی: مطلب جذابی است و امروزتون پر باشه از اتفاقای خوب
ماست تزئین شده
نارملا: پست بسیار قشنگی می باشد و آروزی موفقیت
میگو پفکی
amir mohammad: مطلب مهیجی است و شاد باشید
بربسل (کردی)
افسانه: عالییییییی
میرزا قاسمی(گیلان)
حمیده: سلام.میشه با بادمجون دلمه ای هم میرزاقاسمی پخت؟
فرنی آرد برنج
s_naz1377: عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.
فرنی آرد برنج
s_naz1377: عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.