آش دوغ

موارد اولیه

  • نخود 1 پیمانه
  • برنج نیم دانه 1 پیمانه
  • دوغ به مقدار کافی
  • عصاره پیاز 1 عدد
  • [سبزی آش|http://chibepazam.ir/?p=1248] نیم کیلو
  • فلفل سیاه مقداری

دستور پخت

  1. ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد تا نیم پز شود
  2. برنج را به آن اضافه می کنیم صبر می کنیم تا برنج کاملا بپزد
  3. سپس سبزی آش را به همراه فلفل و عصاره پیاز به آن اضافه می کنیم
  4. بعد از اینکه سبزی کاملا پخته شد و آب مواد کشیده شد دوغ را اضافه می کنیم تا جایی که روی مواد را دوغ بگیرد
  5. مرتب مواد را هم می زنیم به مدت 20 د قیقه سپس با سیر آش را تزئین می کنیم .

سبزی آش شامل: گشنيز، اسفناج، تره، شويد و جعفري است.

با تشکر از سرکار خانم زهرا بشیری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

توسط: چی بپزم؟

36 نظر برای آش دوغ

  1. مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین

    پاسخ
  2. مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین

    پاسخ
  3. خواهش می کنم امیدوارم که لذت برده باشید

    پاسخ
  4. تصمیم گرفتم درست کنم امیدوارم خوشمزه باشه. از لطفتون ممنون

    پاسخ
    1. خواهش ميكنم. اگر درست كرديد و خوشمزه بود حتما به ما اطلاع بديد. اگر هم تونستيد تصويري ازش تهيه كنيد و براي ما ارسال كنيد.

      پاسخ
  5. سلام
    ممنون میشم طرز تهیه ی آش دوغ با گندم یا جو را بذارید.
    البته اینم خوشمزه و عالیه تشکر.

    پاسخ
  6. سلام
    ممنون میشم غذاهای محلی شهرهای ایران رو تو سایتتون بذارید تا ما به تونیم استفاده کنیم .

    پاسخ
    1. سلام.اگر به دسته‌های غذایی سایت مراجعه کنید بخش غذاهای محلی رو خواهید دید.

      پاسخ
  7. vay dahanam ab oftaaaaad!

    پاسخ
  8. عصاره پیاز چیه؟

    پاسخ
  9. الهام جان

    عصاره پیاز یعین مثل عصاره یا استاک که از گوشت به دست

    می آوریم از پیاز هم باید همین طوری عصاره بدست بیاوریم.

    اگر نمی توانی از قرص ان استفاده کن.سوالی داشتی در خدمتم.

    baran.greeen@yahoo.com

    پاسخ
  10. عاشق سایتتونم . موفق باشید

    پاسخ
  11. آش دوغ در شهرهای زیادی پخته میشه که مواد مورد استفاده هم در هر کدوم فرق داره. آش دوغ کردستان خیلی متفاوته و در اون از سبزی معمول آش رشته یا نهنا داغ و سیر استفاده نمیشه. با اسفناج,دوغ و رشته درست میشه که خیلی هم لذیذه و طرفدار داره.

    پاسخ
    1. سلام.
      میشه آموزشش رو بزاری؟
      ممنون میشم:)

      پاسخ
  12. سلام سایتتون واقعا عالییییییییییییییییه تازه کشفتون کردم دیگه مرتب مزاحمتونم دیگه از این بهترچی میخوام؟
    چرا ادرس ایمیل و اسمم پاک نمیشه؟

    پاسخ
    1. سلام. ما در خدمتيم چرا مزاحمت؟ شما مراحميد. از كجا آدرس و نامتون پاك نميشه؟

      پاسخ
  13. مجددا سلام اروی پایین صفحه ها که نظرت چیه هست

    پاسخ
  14. ممنون از کار عالیتون.سایتتون فوق العاده اس

    پاسخ
  15. سلام سايتتون خيلي خوبه.من خيلي دوست دارم غذاهاتون را درست كنم.ولي اونايي كه بخت با فر باشه را نميدونم.جون كار با فر را بلد نيستم.جند دفعه بيتزا كذاشتم.يا سوخت،يا خراب شد

    پاسخ
  16. عاليه من خيلي اين آشو دوست دارم ميخام فردا درست کنم0

    پاسخ
  17. سلام بعضي ها توي اين آش تخم مرغ هم ميزنند تا دوغ آن نبرد براي نبريدن آش ديگه چه كاري ميشود انجام داد

    پاسخ
    1. بجای تخمرغ یک کف دست نون بربری بندازین تو اش همزمان با اضافه کردن دوغ و هم بزنید اصلا نمیبره خودم امتحان کردم

      پاسخ
  18. روش کاملا اشتباه است
    آش دوغ را اینطوری درست نمیکنند

    پاسخ
    1. خب ندا خانوم تجربه نشان داده آش دوغ اينجوريش هم خوشمزه اس.
      اگر شما روش درستش را ميدانيد براي ما بفرستيد تا با نام شما آن را در سايت قرار دهيم.

      پاسخ
  19. خب ما سبزی رو جدا میپزیم، نخود رو هم هینطور
    ماست رو با برنجی که توش ریختیم میذاریم رو حرارت و هم میینیم تا ته نگیره. وقتی جوشید سبزی نیم پز و در آخر نخود رو اضافه میکنیم.
    اینطوری نیست؟؟؟؟

    پاسخ
  20. این غذا رو همسرم درست کرد واقعا خوشمزه بود ممنونم

    پاسخ
  21. سلام.ممنون این غذا همون (دوکلیو) خودمونه؟

    پاسخ
  22. سلام خسته نباشین.چرا پس تو اش دوغ بلغور هم میریزن؟؟؟؟ لطفا جواب بدین.

    پاسخ
  23. درود بر شما،سايتتون بسيارعالي و مفید هست،خسته نباشید،من خیلی از سايتتون استفاده ميکنم،امیدوارم همیشه شاد وسلامت و موفق باشيد

    پاسخ
  24. سلاممنوتوغذاعضومیکنید

    پاسخ
  25. خیلی خوب بود وقتی میخورم جون میگیرم خدا نگهدارتان

    پاسخ
  26. عالیه دستورش هماینکه فرمودین

    پاسخ
  27. دستورش کاملا درسته ما تبریزیا ک ب همین ترتیب درست میکنیم خیلی ام خوشمزه ست ممنون

    پاسخ
  28. آش دوغ یکی از اصلی ترین غذای شهر ماست که خیلی بهتر و خوشمزه تر درست میشه..طعم دهنده اصلی این آش پیاز داغ زیاد همراه با نعناع وپونه درست میشه.و یک گیاه محلی به نام ترشک در اون میریزن که ترش مزه هست.

    پاسخ
  29. مرسي از رهنماي شما

    پاسخ
  30. سلام،ببخشید ممکنه اش دوغ رو با سبزی خشک تهیه کنم؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.