آش دوغ کردی

موارد اولیه

  • گشنیز 200گرم
  • تره 200گرم
  • نعنا 100-گرم
  • نخود 1ویک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم .
  • نیم برنج 1لیوان 45 دقیقه قبل خیس میکنیم
  • دوغ محلی نیم کیلو
  • ماست چکیده یک کاسه
  • 2عددتخم مرغ
  • نمک وفلفل
  • سیر دو بوته

دستور پخت

  1. دوغ وماست را در 1لیتر آب حل کرده وبعد روی حرارت میگذاریم
  2. دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم تا دوغ و ماست نبرد
  3. کم کم به هم میزنیم وسپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم اضافه می کنیم
  4. بعد نخود را اضافه کرده و رو حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد
  5. ودرآخر نمک وفلفل را اضافه میکنیم
  6. این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم زد.
  7. بعد سیرها را پوست گرفته رنده کرده وبعد سرخ کرده درآخرموقع سرو استفاده میکنیم.

 

نکته: بهتر است نخود را نیم پز کنیم.این آش باید کمی تند باشد.

با تشکر از خانم مهدیه جعفری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

توسط: چی بپزم؟

14 نظر برای آش دوغ کردی

  1. ممنومن خانم جعفری من طبق دستور پختم اش فوق العاده خوش مزه ای بود.

    پاسخ
  2. اش محلی کردی محشره

    پاسخ
  3. مرسی خانم جعفری غذای محشریه من که کیف کردم.

    پاسخ
  4. خیلی غذای خوشمزیه
    من که خیلی دوست داشتم

    پاسخ
  5. عالی شد البته من
    1.تخم مرغ را توی الک شکستم و دوغ را ریختم روش تا صاف بشه
    2. سیر را حلقه حلقه کردم و موقع پختن ریختم داخلش

    پاسخ
  6. خسته نباشید پس برنج روکی میریزیم بعدم نمیشه ماست نریزیم توش فقط دوغ باشه

    پاسخ
    1. سلام برنج رو کی بریزیم؟

      پاسخ
      1. سبزي برنج ونخود پخته و ماست تخم مرغ و خواستي اب مرغ رو باهم ميريزيد و بايد اب رو اگه اب مرغ نميذاريد اب براي رقيق كردن ماست باشه

        پاسخ
  7. سلام – اگه کمی آرد و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید دیگه نیاز نیست مرتب هم بزنید و میس تونید هر از گاهی اونو هم بزنید تا ته نگیره

    پاسخ
  8. سلام ممنون از سايت بينظيرتون ولي سبزي اش دوغ ما كردها كه همون ( دو كوليو ) ميگيم جعفري گشنيز شبيد و هر كي دوست داره برگ جغندر هم ميريزن و اب مرغ رو بريزيد كه عالي تر ميشه

    پاسخ
  9. پس برنج رو کی می ریزیم؟؟
    بوی بد تخم مرغ تو مزه آش تاثیر داره؟؟

    پاسخ
  10. من کردم اما تا بحال چنین دستور اش دوغ کردی ندیدم

    پاسخ
  11. سلام منم کردم اما این آش مخصوص ما نیست این طرز درست کردنش نیست
    شاید خوشمزە باشە ولی ما ھمچین دستوری رو تا بحال ندیدیم

    پاسخ
  12. آش کردی یا دوکیلو
    یە سطل کوچیک ماست رو با نصف ھمون سطل آب قاطی میكنیم ٧٥٠ گرم سبزی آش شامل گشنیز شوید جعفری اگە دوست داشتین برگ چغندر و من بعضی وقتا تلخون ھم میریزم ھرچە سبزی ریزتر باشە جلوەی زیباتری دارە سبزی رو با دو حبە سیر توی ماست میریزیم توی یە ظرف دیگە یە قاشق آرد گندم رو با آب سرد حل میکنیم و یە دونە تخم مرغ توش میشکنیم و قشنگ ھم میزنیم کە از حالت کشدارش خارچ بشە و بەە ماست و سبزی اضافە میکنیم حالا پنج ششم پیمانە نیم برنج رو میشوریم اضافە میکنیم ویە قاشق غذا خوری نمک اضافە میشە و حالا اونو روی آتیش میزاریم وقتی آش در حال کف کردن بود چند باری ھم میزینم تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم تا با شعلە متوسط آش بپزە ھم بە غلظت کافی برسە ھم سبزیش خوب بپزە و در آخر کە مطمئن شدیم سبزی پختە نخودی رو کە قبلا خیلی خوووب پختە بھش اضافە میکنیم چند تا جوش بخورە کافیە
    اگە از اول نخود رو بریزین با ترکیب ماست نخود سفت میشە و زیر دندون میاد کە حالت خوشایندی ندارە
    اگە آش تند دوست داشتین میتونین دو تا فلفل از اول بھش اضافە كنید من مخالف آب گوشت برای این آش ھستم چون این آش ھیچ گونە روغنی ندارە و با روغن و گوشت این آش از اصالت خودش درمیاد

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.