آبگوشت کلم قمری

موارد اولیه

  • گوشت گوسفندی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
  • نخود و لوبیا سفید دو سوم پیمانه
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • کلم قمری ترد و تازه ۱ عدد
  • ریحان خرد شده ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  • نعناع خشک به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت

  1. کلم قمری را پس از شستن به قطعات ریز به اندازه حبه قند خرد کرده و با ریجان خرد شده و کمی روغن تفت دهید .
  2. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و با بقیه مواد روی شعله بگذارید تا پخته شود و در آخر نعناع خشک را در روغن زیتون ریخته و به آبگوشت اضافه کرده و نوش جان کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای آبگوشت کلم قمری

  1. اگه آبگوشت كلم قمري معروف قم منظورتونه(كه خود ما بهش ميگيم آبگوشت قنبيد)خيلي با اين فرق داره .سبزي خشك نداره و به جاش گندم داره.سيب زميني رو هم بعضي ها بهش ميكنن ولي تو دستور اصليش نيست.

    پاسخ
  2. نه عزیزم این با قمبید فرق داره قمری یه نوع کلم هستش که میریزن تو ابگوشت

    پاسخ
    1. نه عزيزم هيچ فرقي نداره قنبيد هم يك جور كلمه كه تو آبگوشت يا آش ميريزن يا به صورت رنده شده و مخلوط با گوشت چرخ كرده لاي پلو دم ميكنند.

      پاسخ
  3. بله عزیزم کلم قمری هستت که فقط مخصوص ابگوشت همدانی هاست

    پاسخ
  4. من میمیرم برای ابگوشت کلم قمری خودمان استان همدان

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.